Home • Alles over Citroen C5 • Forum • Sponsors • Orga calculator • Contact 
 


Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 
 Disclaimer & voorwaarden C5club. 
Auteur Bericht
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 26 mei 2006 12:24
Berichten: 19
Woonplaats: Nederland


Naar boven
Bericht Disclaimer & voorwaarden C5club.
Gebruik van informatie op deze site is geheel voor eigen risico !

Deze website wordt niet gesponsord of ondersteund door Citroen Nederland danwel PSA.
Het (intellectueel) eigendomsrecht wordt op generlei wijze overgedragen aan de (rechts-) persoon die toegang heeft tot de desbetreffende website en het forum. De inhoud van de website en het forum is alleen bestemd voor privégebruik en mag niet voor commerciële doeleinden of doeleinden die een zodanige strekking plegen te hebben, worden aangewend.

De beheerders van dit forum zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie die door anderen wordt aangeboden, iedere forumgebruiker is zelf verantwoordelijk voor de juistheid en rechtmatigheid van zijn bijdragen.
De C5club staat niet garant voor de juistheid en is onder geen enkel beding verantwoordelijk of aansprakelijk van de door forumgebruikers geplaatste adviezen, alsmede voor de deugdelijkheid van door adverteerders e/o leden aangeboden goederen e/o diensten, dat geldt ook voor afspraken die onderling via PB/e-mail of welke wijze dan ook worden gemaakt en de eventueel daaruit voortvloeiende transacties.
De C5club aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade die eventueel ontstaat door het gebruiken e/o opvolgen van op het forum verstrekte informatie of adviezen.
Ook de aansprakelijkheid voor schade geleden door de tijdelijke onbeschikbaarheid van het forum of van een bepaalde functionaliteit wijzen wij af.
Tevens is deelname aan of aanwezig zijn op meetings geheel op eigen risico!

De C5club kan door middel van een hyperlink naar andere websites verwijzen. Deze verwijzingen worden ter informatie aan de bezoeker en leden weergegeven. De C5club is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarna verwezen wordt en sluit alle aansprakelijkheid in dit verband uit. Bovendien mag uit een verwijzing niet worden afgeleid dat de C5club gelieerd is aan de andere website/eigenaar daarvan of de inhoud ervan op welke wijze dan ook onderschrijft.

Zonder toestemming vooraf van de C5club is het de gebruiker van de website en het forum niet toegestaan de inhoud van de website te kopiëren, over te dragen, te verspreiden of te circuleren of deze al dan niet tegen betaling aan derden beschikbaar te stellen. In het bijzonder is het verboden om datamining-, robot-, \"spider\"- , \"scraper\"-software en software met gelijksoortige functionaliteit of een automatisch systeem of handmatige methodiek toe te passen op de website van de C5club teneinde web-pagina´s te monitoren of te verveelvoudigen. Dat geldt eveneens voor gegevens en content die door deze website en het forum worden ontsloten. Bovendien is het niet toegestaan om in grote mate en massaal bestanden van de website en het forum te downloaden, dan wel deze website en het forum - al dan niet in delen - integraal te downloaden, de verwerkingskracht van de computer van deze website en het forum voor andere doelen te gebruiken dan hierboven is toegestaan, de website te overvloeden met elektronische berichtenverkeer dat bestemd is om de werking te verstoren en links van en naar deze website en forum te plaatsen.

Bij schending van copyrights wordt de onderhavige informatie z.s.m door 1 van de beheerders verwijderd.
Mocht je iets tegenkomen wat in tegenstrijd is met de regels laat het aub per pb weten ( incl. link ) aan 1 van de admins of moderators !

Wie de forumregels overtreedt, kan van het forum uitgesloten worden. Eerdere bijdragen van de betrokken forumgebruiker worden hierbij niet gewist ( mits aanstootgevend ), daar het forum anders onleesbaar wordt.

Als gebruiker staat u toe dat de door u opgegeven informatie en uw IP-adres bij registratie en iedere post in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt in beginsel niet zonder uw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij de C5club hiertoe wettelijk gehouden is, de rechter dat beveelt en/of er evident sprake is van onrechtmatig gedrag op de website of het forum. C5club, haar moderators , administrators en/of ingeschakelde hulppersonen zijn niet verantwoordelijk, noch aanvaarden enigerlei vorm van aansprakelijkheid als uw gegevens op welke wijze dan ook toch openbaar gemaakt worden.

De C5Club behoudt zich het recht voor de website en het forum de voorwaarden ( disclaimer ) op enig moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Dit geldt ook voor de inhoud, opzet en functionaliteiten van deze website en het forum, ook het geheel stopzetten e/o opheffen van de deze site kan en mag zonder enig voorafgaande kennisgeving!

Lees voor gebruik van het forum even de algemene regels door : --> Het reglement <--


26 jan 2009 21:33
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 1 bericht ] 
Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB © phpBB Group and Bruinsma reclame.