Citroen C5 club forum
https://www.c5club.nl/c5forum/

even voorstellen...
https://www.c5club.nl/c5forum/viewtopic.php?f=1&t=22309
Pagina 1 van 1

Auteur:  canero [ 05 maart 2021 16:13 ]
Berichttitel:  even voorstellen...

Dag Citroënliefhebbers,

Mijn naam is Marco Vermeulen; werkzaam ben ik in het sociaal domein (schuldenproblematiek), en als hobby beoefen ik klassieke muziek/zang, wat door COVID-19 sinds een jaartje grotendeels stil ligt.
Vanaf kindertijd was Peugeot mijn hartsmerk; mijn ouders reden echter DAF>Volvo, hetgeen mij de voordelen van automaat-rijden deed inzien. Alleen met auto's van de zaak heb ik tussendoor handgeschakelde auto's gereden.
Tot 2005 reed ik met plezier in mijn Peigeot 306. Toen kwam de ommekeer; op zoek naar een cruiser voor reizen naar familie in Frankrijk was ik op zoek naar een Peugeot 406 Break, maar heb toen ook proefgereden in een Xantia Break; en die wist me te verleiden...
Sindsdien heeft de citrofilie bezit van me genomen, al blijft Peugeot toch een apart plekje behouden.
Sinds 2010 rijd ik C5, met tussendoor een C3, aan wiens EGS-bak ik niet kon wennen; dus weer terug naar het weldadig comfort van de C5, waarmee ik regelmatig naar Frankrijk tour.

Mijn complimenten voor jullie Forum; vaak heb ik het geraadpleegd, omdat op bijna alle vragen van een technische leek zoals ik de antwoorden zijn te vinden in jullie rijke Topic-verzamelingen: de heldere uiteenzettingen van mensen als JW-C5 en BJG lees ik met genoegen!
En dankzij jullie Forum heb ik 4 jaar geleden de stap gezet om het vaste onderhoud bij Johan Oldenhage te gaan doen; da's een goed besluit geweest...

Binnenkort neem ik afscheid van mijn trouwe dame Difference 2 uit 2003; zij wordt 18 jaar en mag een nieuwe eigenaar blij gaan maken. Jaren heeft ze probleemloos kilometers gemaakt, de betrouwbaarste auto die ik ooit gehad heb!

Haar plaats gaat ingenomen worden door ... een C5 natuurlijk!
Een C5-3 2.0 aut. Sedan Excl. uit 2008 stond bij Johan Oldenhage te koop; hij zal zich over mijn huidige dame ontfermen, en binnenkort kan ik m'n nieuwe gaan ophalen!

Het voorstelrondje is toch wat lang geworden; enthousiasme, zullen we maar zeggen...
Nog vele jaren Citroënplezier gewenst aan iedereen!

Groet, Marco.

Auteur:  edwin48 [ 05 maart 2021 16:23 ]
Berichttitel:  Re: even voorstellen...

Wees zeer welkom hier en geniet van de nieuwe Dame

Auteur:  c5maarten [ 08 maart 2021 11:06 ]
Berichttitel:  Re: even voorstellen...

Welkom Marco.

Veel plezier met je zo goed als nieuwe dame!

Auteur:  canero [ 24 maart 2021 18:22 ]
Berichttitel:  Re: even voorstellen...

Dag Forumgenoten,

Zaterdag jl mocht ik m'n Thoriumgrijze C5 in ontvangst nemen van Johan Oldenhage; wat een rijgenot, en wat ligtie als een blok op de weg; nog nooit heb ik zo'n goed op de weg liggende auto gereden, hij geeft je het idee dat niets 'm van koers kan brengen...
En vandaag meldde JO me nog een leuk nieuwtje: mijn ingeruilde C5 heeft hij al kunnen slijten, en wel aan een C5-Clublid!

JanSr, heel veel rijplezier gewenst met mijn vorige dame; fijn dat ze een goeie baas treft, en dat ze binnen het C5-Forum in beeld blijft!

Groet, Marco.

Auteur:  willy4 [ 24 maart 2021 18:25 ]
Berichttitel:  Re: even voorstellen...

:smt023 Welkom.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/