Citroen C5 club forum
http://www.c5club.nl/c5forum/

Najaarsmeeting Heusden: 3 november 2018
http://www.c5club.nl/c5forum/viewtopic.php?f=9&t=20461
Pagina 1 van 1

Auteur:  Xsara Coupe [ 26 okt 2018 17:15 ]
Berichttitel:  Najaarsmeeting Heusden: 3 november 2018

Na een aantal jaar Heusden niet aan te hebben gedaan, is dit jaar de najaarsmeeting van het citroen-forum op de alom bekende locatie in Heusden! Uiteraard weer inclusief eten, drinken en onze bekende uitdeukers!

En zoals vanouds, willen we graag alle Citroen rijders samenbrengen. Vandaar deze uitnodiging op dit forum! Komt allen! Als extra's is het ook mogelijk (mee) te rijden met een heuse GS Birotor en met een DS. Daarnaast geeft de DS TT doorlopend een cursus plaatwerken..

We hopen jullie met velen te mogen ontvangen!

De originele aankondiging: https://www.citroen-forum.nl/forums/viewthread/236679

Citaat:
Ci-Fo najaarsmeeting: Ben je ook Bi-curious?

We hadden wel weer zin in een forummeeting! In samenwerking met DS-TT zal er 3 november een meeting zijn in Heusden. Kom je ook?

Afbeelding

Wat is er leuker dan lekker anoniem met mensen praten over auto’s? Juist! Elkaar IRL ontmoeten! Op 3 november organiseren we een najaarsmeeting in Heusden. We maken er een interactieve dag van, want in samenwerking met DS-TT zal het een leerzame dag zijn.

Afbeelding

Zo zal Egbert zijn inmiddels beroemde Birotor meenemen naar meeting en zal hij ter plekke allerlei interessante zaken vertellen over deze bijzondere auto. Tevens zal er de mogelijkheid bestaan om een ritje mee te rijden! Verder zal er een DS zijn, dus zij die nog niet eerder in een DS hebben gereden, ook die mogelijkheid is er!

Afbeelding
foto: Tjerk

En heeft het plaatwerk van je kar een beetje liefde nodig, maar weet je niet zo goed hoe? Een demonstratie plaatwerken wordt verzorgd, waarna je het zelf kan proberen. Voor wie dat zelf niet ziet zitten en gewoon gelijk van zijn deukjes af wil: onze vrienden van DSH repair zullen ook dit keer weer van de partij zijn om je auto weer snaarstrak te maken! Voor wie DSH nog niet kent, ze zijn gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten en lepelen al vele forummeetings lang zeer vakkundig deukjes uit onze Franse voitures! Aangezien dit enige planning vereist, is het nodig je aan te melden via het aanmeldformulier uitdeuken zonder spuiten. Wij zullen de auto dan inplannen. Mochten er beperkingen zijn qua tijdsvak, geef het vooral even door bij de opmerkingen!

Afbeelding

Uiteraard zal er ook voor de inwendige mens gezorgd worden en wordt er voorzien in een natje en droogje. Graag horen we wel of je erbij bent, je kan je eenvoudig opgeven door je naam in het topic te plaatsen. Vermeld dan ook even of je zin hebt in een ritje met de Birotor, DS, of dat je interesse hebt in het plaatwerken.

Wij hebben er zin in. Tot 3 november!

Adres:
Vofatec
Industrieweg 19a
5158 NJ Heesbeen

Let op! Oudere systemen zullen dit adres nog niet kennen. Gelukkig kom je op dezelfde locatie wanneer je dan het volgende adres aanhoudt:
Industrieweg 19a
5256 PN Heusden

Tekst: Nielsje, foto’s: archief

Auteur:  Rene [ 26 okt 2018 18:47 ]
Berichttitel:  Re: Najaarsmeeting Heusden: 3 november 2018

[x] Ik kom
:smt190

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/